VACATURE – allround medewerker horeca (8-32 uur)

Wie we zijn. 

Wij zijn Yellow Monkey, een lunch- en koffiebar opgericht in 2017. We zijn een het uitbreiden en rollen onze formule eind 2021 uit naar Breda waar we onze eigen visie op koffie, ontbijt en lunch gaan neerzetten.

Een bezoek aan Yellow Monkey biedt een geniet- en inspiratiemoment tijdens de dagelijkse werkdag. Onze producten worden allemaal met liefde door ons bereid met verse producten. Eerlijk en zonder poespas.

Wat ga je doen.

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker voor onze nieuwe vestiging in Breda. Dit is een veelzijdige functie waarbij je op de hoogte bent van al onze producten. Je bied gasten service, maakt de producten en kan gasten adviseren of in geuren en kleuren vertellen hierover.

Je maakt sandwiches, koffie, bakt taarten en bereid al onze producten indien nodig. Verder houd je graag contact met mensen en maak je een gezellig praatje met de gasten.

Daarnaast zorg je voor een nette werkplek, houd je de voorraden op peil en ondersteun je collega’s om de gasten een geweldige beleving te bieden.

Wie we zoeken. 

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken maar ook een teamplayer is. Horeca ervaring is geen must, enthousiasme en leergierigheid wel.

We zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Je bent kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail. Je bent communicatief sterk, hebt een oprechte interesse in mensen en vindt het leuk om grote verantwoordelijkheid te hebben. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst en een teamspeler bent.

Wat we bieden. 

Wij bieden een uitdagende functie op een cruciale plek binnen een jong en snelgroeiend bedrijf. Trainingen bij leveranciers op het gebied van oa koffie. De functie is parttime of full-time. Hierbij bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en onbeperkt koffie.

Ben je enthousiast?

Stuur ons een mail met je CV en een motivatie naar werken@yellow-monkey.nl en misschien drinken we snel een kop koffie.

Yellow Monkey Breda
Veemarktstraat 24
4811ZE Breda