boxenbestellen via thuisbezorgdvacatures – menu – over ons – vind ons

Welkom bij Yellow monkey!

De leukste ontmoetingsplaats voor iedereen. We hebben de lekkerste verse producten die we met liefde bereiden om zo een genietmomentje te creëren voor iedereen.

Of je nu ontspanning zoekt tijdens de drukke werkdag, eindelijk bijkletst met die vriendin die je al lang niet meer hebt gesproken of moet bijkomen van het shoppen wij zorgen voor een speciaal moment.

 

Yellow monkey boxen

Trek je er op uit met je vrienden of heb je thuis iets te vieren? Onze boxen maken van elke gelegenheid een feestje! Neem ze overal mee naar toe, deel met je maatjes in het park, een lekkere high tea met de meiden of gewoon thuis op de bank in je pyjama. Scroll door de afbeeldingen hier onder voor onze boxen:

Bestellen kan telefonisch of via ons bestelsysteem op deze pagina. Je kan de box ophalen bij onze gezellige zaak aan de veemarktstraat 24. Wij zorgen dat alles klaar staat zodat je meteen kan gaan genieten.

 

 

 

 

 

Dit is het menu van yellow monkey. Wil je komen afhalen en geen zin om te wachten, bestel dan via onze bestelsite of bel ons op en we zorgen dat alles klaar staat!

 

 

Over ons

Waarom de gekke naam Yellow monkey? Deze naam is gekozen vanwege het karakter van een aap: sociaal, grappig, aaibaar, schattig en ondeugend. Dit met een vrolijke zonnige gele kleur beschrijft het gevoel waar wij van Yellow monkey voor staan. Sommigen zouden ons eigenzinnig en beetje vreemd noemen maar wel gezellig en schattig.

We werken met verse producten zonder kunstmatige toevoegingen die we met liefde en passie bereiden in onze gerechten, huisgemaakt gebak en soepen.

Voor ontbijt met de kids, lunch met vrienden, koffie met moeders of een borrel met je homies het kan allemaal met ons.

 

 

 

Vind ons

Breda
Veemarktstraat 24
4811ZE Breda
076-7851987
breda@yellow-monkey.nl

maandag—zaterdag: 09:00–17:00

zondag 10.00-17.00

Eindhoven centrum
de regent 4
5611HW Eindhoven

tijdelijk gesloten wegens werkzaamheden

eindhoven@yellow-monkey.nl

bedrijfsgegevens

yellow monkey horeca
kvk: 69402124
btw nummer: NL001802449B21